miércoles, 22 de octubre de 2014

Arribada de la tardor

Comencem per fi amb el canvi de temperatura que farà que el nostre cos, a part de patir la fatiga de l'inici de curs i canvi de rutines, noti canvis en la hidratació i l'estat muscular en general.
Començarem a acumular els radicals lliures que faran que baixem les defenses i afavorim l'arribada d'encostipats, lesions musculars i excés de fatiga.
És per això que cal reforçar l'alimentació, sobretot a expenses de fruita, verdura i hortalissa rica en antioxidants com ara: cítrics, tomàquet, remolatxa, raïm... en el cas que no podem afegir-ho a la nostra dieta, haurem de valorar començar amb un suplement de vitamines dels grups A,C i E com a antioxidants i del grup B per combatre la fatiga ja sigui física o intel.lectual.
A les farmàcies podeu trobar aquest grup de vitamines que es troben englobats en suplements vitamínics, a part de millorar el temps de descans, abrigar-nos a primera i darrera hora del dia, evitar sortir amb el cabell mullat de casa i realitzar els escalfaments amb més roba per anar gradualment treient-la.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario